Smještaj

Za goste smo napravili posebne aranžmane sa obližnjim smještajima

Hotel Mellain

Hotel Mellain nalazi se u središtu Tuzle, na jednoj od najatraktivnijih lokacija koja povezuje najvažnije ekonomske, obrazovne i kulturne ustanove. Blizina aerodroma, univerzitetskih i kliničkih centara, kompleksa Panonskih jezera doprinosi atrakciji ovog modernog hotela.
Tuzla, Mellain Hotel i Lječilište Aqua Bristol uspjeli su sačuvati vijekovima staru tradiciju liječenja slanom vodom i omogućili svima da osjete čari ovog jedinstvenog „lječilišta“ u okviru kompleksa.

Hotel Tehnograd

Naš hotel je smješten u gradskom naselju Slavinovići , tačnije 4km od centra Tuzle. Navedena lokacija Vam pruža ugodan boravak udaljen od gradske buke, i gužve. Hotel raspolaže sa 127 ležaja, odnosno (67) soba , te samim tim smo na prvom mjestu hotela u Tuzli po kapacitetu navedenih prodajnih jedinica. Uz smještajne jedinice ( jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe, kao i porodičnog apartmana) nudimo besplatan parking koji je pokriven video nadzorom, kao i dvije konferencijske sale, i sale za vjenčanja.

Motel Rudar – Minero

Motel je smješten u poslovnom dijelu grada – 0,3 km od glavne autobuske stanice, 1 km od gradskog centra, 10 km od međunarodnog aerodroma Tuzla, što ga čini savršenim izborom odsjedanje putnika, sportskih i turističkih grupa.

U svojoj ponudi već duži niz godina uspješno nude sve ugostiteljske usluge: Pansionske usluge, Restoran i iznajmljivanje sala za sve namjene.